Inschrijven kan geheel digitaal via het Manage2Sail (M2S) inschrijfformulier op de AntwerpRace website. Ook de Notice of Race is beschikbaar met daarin alle informatie voor potentiële deelnemers.

De Huysmans Antwerp Race gaat door op zaterdag 28 september 2019. De uitslagen tellen dit jaar voor het eerst mee voor het overall klassement van het Open Noordzee kampioenschap (ONZK).

De wedstrijd staat open voor alle IRC, CR, sportboten, multihull en maxi zeiljachten met een geldige meetbrief.

Pendelbus
Op vrijdagavond en zaterdagochtend rijden pendelbussen vanaf Jachthaven Antwerpen. Je kan deze bestellen bij het inschrijven. Vergeet niet om te vermelden van welke pendelbus je gebruik wil maken (zaterdag en/of zondag) en met hoeveel personen.

Na de race
De gezellige Linkeroever jachthaven zal zich weer van zijn beste kant laten zien want de jachthaven wordt omgebouwd tot regatta-haven met een gezellig evenementen dorp met kraampjes, muziek en veel sfeer in de omgeving van het RYCB clubhuis zodat alle zeilers bij elkaar zitten na de Antwerp Race.

De prijsuitreiking zelf gaat door om 19u45 naast de jachthaven Antwerpen LO, of in een loods als het weer niet wil meewerken.

Voor het Antwerp Race diner kan je rechtstreeks reserveren bij “RYCB MAISON PARFAIT “ via www.maison-parfait.be

Voor wie?
Vrijwel elke zeiler kan met de Huysman Antwerp Race meedoen, van sterk competitief tot meer recreatief. Ook onze Nederlandse ongemeten zeilvrienden zijn welkom met een CR meetbrief. Een CR meetbrief aanvragen doe je makkelijk op www.cruiserrating.be – een IRC meetbrief kan je aanvragen via irc@wwsv.be maar doe dit wel tijdig. Belgische boten moeten een erkend zeilnummer voeren aan te vragen bij www.belgiansailing.be 

Inschrijven vanaf 9 september om 9u00 via www.antwerprace.be